dimarts, 30 de gener del 2007

Xavi Paz, il·lusió, futur, honestedat, fiabilitat i molt i molt treball per Molins de Rei.


Bon dia,

Ahir va ser un dia molt important per tots els que ens sentim socialistes.

Fa quasi be nou anys que la Carme Figueras em va animar perquè formés part d’aquest projecte. Del projecte socialista. Amb moltes pors però amb moltíssima il•lusió li vaig dir que si. En aquests nou anys intensos, plens de emocions, d’alegries però també de decepcions, de treball intens al govern i també a l’oposició, he après moltíssimes coses, he fet molts bons amics, però sobretot he après que l’esforç personal, les ganes de treballar per un objectiu comú és la base d’aquest partit del que em sento orgullosa de formar part. Lluitar pel que creus que és millor per la gent que t’envolta, és una possibilitat que em va oferir la Carme Figueras i de la qual l’estaré sempre agraïda.


Avui estic més que satisfeta, estic orgullosa de formar part d’aquest col•lectiu. Estic orgullosa perquè aquest procés que podia haver estat difícil, ha sigut un procés madur, sensat, emotiu, engrescador i real. Madur perquè ja són molts anys de socialisme a Molins de Rei, aprenent dels més grans i aprofitant tot el que ens aporten els més joves. Sensat perquè el nostre objectiu comú és la millora del benestar dels molinencs i molinenques, de les persones que ens estimem. Emotiu perquè aquest procés ha fet aflorar tots els sentiments d’agraïment per moltes persones, algunes d’elles ja no hi son entre nosaltres. I real, perquè el potencial personal del nostre projecte és enorme. Però del que estic més orgullosa és d’haver comprovat que el projecte socialista és un projecte de totes i cadascuna de les persones que formen part d’aquest col•lectiu. Com sempre el més important ha estat l’objectiu que no és un altre que Molins de Rei i el projecte socialista. I això va quedar ben palès quan la proposta de candidat va ser ratificada per l’unanimitat dels presents en l’assemblea.

Podria manifestar la meva opinió com a companya del Xavi Paz, però crec que es molt millor que us faci cinc cèntims dels comentaris posteriors que anava fent la gent. És una molt bona elecció!!!; Te les idees molt clares!!!; Serà un molt bo alcalde!!!; És molt treballador!!!!; Se’l veu un noi molt sensible!!! El Xavi representa això, seriositat, treball, honestedat, però m’agradaria destacar una cosa per sobre de totes: el Xavi és conscient que el projecte arribarà a bon terme treballant de valent, com a col•lectiu, sent tots una pinya i això es va demostrar ahir a l’assemblea, que tots en tenim ganes de treballar, de formar part d’aquest col•lectiu i de fer més que mai una pinya que ens porti a aconseguir la alcaldia per situar a Molins de Rei, la nostra vila i la de tots en el lloc que li correspon.

Xavi, tu encapçales aquest projecte comú del que tots ens sentim part. Les paraules que han de centrar aquest projecte són il·lusió, futur, honestedat, fiabilitat i molt i molt treball.

divendres, 12 de gener del 2007

LA GESTIÓ DELS PROBLEMES DE VIA PÚBLICA ÉS MOLT NEGATIVA







Aquesta foto és del dia 11 de gener de 2007 a les 8:10h


El Grup Municipal Socialista, en reiterades ocasions, hem realitzat diferents preguntes en el ple de l’Ajuntament a l’equip de govern d’Iniciativa, ERC i CiU sobre el pas sota vies i hem demanat que s’actués amb urgència per solventar els problemes d’inseguretat i de deixadesa.

Entre les mesures que els socialistes hem anat reclamant:

1. La implantació del servei de neteja tant als accessos com a l’interior del pas, establint neteges especials per evitar males olors i acumulació.
2. Control de l’activitat del bar de RENFE situat als accessos al pas sota vies (1 mes desprès d’aquesta pregunta aquest bar va ser tancat donat que no estava legalitzat).
3. La col•locació en tot el recorregut dels accessos al pas de llum suficient per evitar la sensació d’inseguretat que provoca la foscor.
4. Col•locació de càmares de vigilància tant als accessos com a l’interior del pas.
5. La implantació de un manteniment correcte tant de pintura com de electricitat.

D’aquestes mesures sol•licitades, algunes han estat resoltes satisfactòriament, com el problema del bar, que es va tancar un mes desprès de la pregunta realitzada. A Altres es va donar una solució parcial, com el problema de la llum dels accessos al pas, que entenem que segueix sent del tot insuficient. La resta de demandes, donat que no s’han pres decisions fermes, han portat a la degeneració d’aquest espai.

L’estat de deixadesa és total, la major part de punts de llum trencats, fils de la llum penjant, les parets totalment pintades de graffitis, l’espai, en teoria enjardinat de les escales, és una selva, plena de brutícia. I la sensació d’inseguretat és manté.

Les respostes per part del govern municipal han estat: que no es poden posar càmares perquè no hi ha denúncies per fets delictius; ¿no és un fet delictiu malmetre l’espai públic constantment? Que el manteniment és el correcte, ¿quin manteniment és el correcte, potser el que permet que hi hagi defecacions a l’entrada del pas durant dos setmanes i ningú les reculli?. Que la llum existent és suficient ¿Quina llum si cada dia falta un punt de llum més?

És evident que la gestió no és el punt fort del govern municipal, ni d’aquesta regidoria en concret encapçalada per un regidor d’Iniciativa.