dimarts, 19 de juny del 2007

ARA A SEGUIR TREBALLANT PER MOLINS DE REI

Potser ja es hora que actualitzi el blog, no?

La composició de l’Ajuntament ja sap tothom com ha quedat. Cadascú ha de tenir clar quin és el treball a realitzar.

La funció d’una oposició és fiscalitzar, controlar alló que fa el govern municipal. Em fa gràcia quan álgú parla de oposició constructiva, entenent aquesta com estar d’acord amb alló que es fa malament o simplement no es fa.

Per part meva, tal i com ho he fet durant els vuit anys que estic a l’Ajuntament, seguirè treballant pel meu poble, tant al govern com a l’oposició. Treballaré perque els projectes de futur tirin endavant, perque es valori tot allò que hem proposat al nostre programa i que han recolçat 2950 persones. Estarem al costat del govern quan els projectes beneficiin al conjunt de la vila, però farem oposició dura i contundent quan el govern segueixi demostrant incapacitat en la resolució dels problemes.

I ara a seguir treballant per MOLINS DE REI

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt ben dit! Canya al mono! Vaig quedar perplexe quan vaig sentir a RMR el jurament dels de CiU. No només pacten contra natura que a més són més radicals que els seus socis d'Esquerra. Increïble!

Ah! Feliciteu al Xavi Paz pel seu clar i contundent discurs.

Anònim ha dit...

clar que si!tot i estant a la oposició seguiu demostrant que és el vostre equip de govern qui té la força, els estris,la il·lusió i les idees més clares per resoldre les mancances d'aquesta vila.

desde menorca un petó ben fort!

Anònim ha dit...

Està a prop d’aquells a qui estimes et dona força per tirar endavant.

El que marca la diferència de la nostra relació (dels 4) és que tot i no tenir-te a prop, els records són respectuosos i segueixo gaudint de la teva companyia, les teves carícies, els teus petons, les teves paraules a cau d’orella, el teu somriure (durant un temps escàs) i de totes aquelles coses que et fan especial, que són moltes.

Som (els 4) un tant estranys. Avui en dia que és tant difícil compartir, podriem dir que som d’aquells de « todo para uno y uno para todos ». Cadascun és com és. Respectem a cadascun en la seva diversitat. Moments dolents els tenim però sempre guanyen les cançons a ple pulmó, els balls per tota la casa, fer el paiasso plegades.

Recorda que tens uns quants valls, petons, cançons, abraçades, sonriures, pendents pel 26.