dijous, 22 de març del 2007

ENGANXAT AL XAVI


Fa dies que no escric res, la veritat és que soc més de contacte personal que d’escriure. M’haig d’acostumar encara a això del blog i la qüestió és que tampoc sobra el temps, el treball, l’Ajuntament, el partit i la família (i els dissabtes a la nit, sempre que puc el Barça i els amics). És una mica complicat tot plegat, però sempre m’agradat aquest ritme i de moment anem fent.

Després de moltes setmanes de treball intens, ara només falten 3 dies per la presentació oficial del Xavi Paz com a candidat del PSC a l’alcaldia de Molins de Rei. Aquest diumenge 25 a les 12 del migdia, el Xavi, podríem dir que es vestirà de llarg.

Serà un dia especial per a ell i també per tots els molinencs i molinenques que ens sentim socialistes i ens estimem la nostra vila. Tots aquells que durant anys hem treballat per aquest projecte, a primera línia o a segona. Serà un dia especial, per tots aquells que ens agrada viure a Molins de Rei, però que no ens conformem, que volem més, que volem una vila encara millor i que sabem que el projecte socialista ens ofereix això que volem: enganxar-nos encara més a Molins de Rei.

Els que em coneixeu sabeu que estic enganxada a tres coses: la meva família, Molins de Rei i el PSC. Sabeu que quan parlo de les propostes, de les possibilitats que te Molins de Rei (i que no s’aprofiten), parlo amb passió. M’agradaria convidar-vos a tots a que us apassioneu amb mi i que us acosteu al Foment el diumenge 25 a les 12 del migdia, us enganxeu al Xavi, veureu com us enganxeu encara més a Molins de Rei.