dimarts, 30 de gener del 2007

Xavi Paz, il·lusió, futur, honestedat, fiabilitat i molt i molt treball per Molins de Rei.


Bon dia,

Ahir va ser un dia molt important per tots els que ens sentim socialistes.

Fa quasi be nou anys que la Carme Figueras em va animar perquè formés part d’aquest projecte. Del projecte socialista. Amb moltes pors però amb moltíssima il•lusió li vaig dir que si. En aquests nou anys intensos, plens de emocions, d’alegries però també de decepcions, de treball intens al govern i també a l’oposició, he après moltíssimes coses, he fet molts bons amics, però sobretot he après que l’esforç personal, les ganes de treballar per un objectiu comú és la base d’aquest partit del que em sento orgullosa de formar part. Lluitar pel que creus que és millor per la gent que t’envolta, és una possibilitat que em va oferir la Carme Figueras i de la qual l’estaré sempre agraïda.


Avui estic més que satisfeta, estic orgullosa de formar part d’aquest col•lectiu. Estic orgullosa perquè aquest procés que podia haver estat difícil, ha sigut un procés madur, sensat, emotiu, engrescador i real. Madur perquè ja són molts anys de socialisme a Molins de Rei, aprenent dels més grans i aprofitant tot el que ens aporten els més joves. Sensat perquè el nostre objectiu comú és la millora del benestar dels molinencs i molinenques, de les persones que ens estimem. Emotiu perquè aquest procés ha fet aflorar tots els sentiments d’agraïment per moltes persones, algunes d’elles ja no hi son entre nosaltres. I real, perquè el potencial personal del nostre projecte és enorme. Però del que estic més orgullosa és d’haver comprovat que el projecte socialista és un projecte de totes i cadascuna de les persones que formen part d’aquest col•lectiu. Com sempre el més important ha estat l’objectiu que no és un altre que Molins de Rei i el projecte socialista. I això va quedar ben palès quan la proposta de candidat va ser ratificada per l’unanimitat dels presents en l’assemblea.

Podria manifestar la meva opinió com a companya del Xavi Paz, però crec que es molt millor que us faci cinc cèntims dels comentaris posteriors que anava fent la gent. És una molt bona elecció!!!; Te les idees molt clares!!!; Serà un molt bo alcalde!!!; És molt treballador!!!!; Se’l veu un noi molt sensible!!! El Xavi representa això, seriositat, treball, honestedat, però m’agradaria destacar una cosa per sobre de totes: el Xavi és conscient que el projecte arribarà a bon terme treballant de valent, com a col•lectiu, sent tots una pinya i això es va demostrar ahir a l’assemblea, que tots en tenim ganes de treballar, de formar part d’aquest col•lectiu i de fer més que mai una pinya que ens porti a aconseguir la alcaldia per situar a Molins de Rei, la nostra vila i la de tots en el lloc que li correspon.

Xavi, tu encapçales aquest projecte comú del que tots ens sentim part. Les paraules que han de centrar aquest projecte són il·lusió, futur, honestedat, fiabilitat i molt i molt treball.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Esther. Ests una tia collonuda!

Anònim ha dit...

Tot un exemple de democràcia, sense fer el circ que fan altres per disimular els actes dictatorials i reservant-se la poltrona.
Esther ets una gran dona i ara amb aquest candidat, sou el millor equip per Molins, qualsevol que s'estimi el poble ho veu.
Endavant a governar Molins, el poble s'ho mereix.

Anònim ha dit...

Esther, no tinc el mòbil d'en Xavi per felicitar-lo personalment, en tot cas fes-ho en nom meu. Enhorabona des de Girona i a guanyar molins!

alex-saez.blogspot.com