dimecres, 7 de febrer del 2007


LA FIRA DE LA CANDELERA LA FIRA DE TOTHOM.

És més que evident que la fira representa per tots els molinencs i molinenques el millor aparador de la nostra vila. Durant tres dies, Molins de Rei obre les portes de casa seva a tothom que es vulgui acostar a fer-nos una visita. Són dies on cadascun dels vilatans i vilatanes de Molins de Rei, ens sentim orgullosos de pertanya a aquesta vila.

La Fira de la Candelera, a part de les paredetes on podem trobar productes de tot tipus i procedència, ens mostra el valor indiscutible de la nostra gent, de les nostres entitats, que any rere any s’esforcen per aconseguir donar el millor. Des de la calçotada del CE Molins de Rei, la sardinada de UNISUB, els lorquinos i l'estand d’entitats on estan representades una bona mostra de les entitats de la nostra vila. En aquest espai d’entitats vam gaudir del treball d’ associacions de caire socio-sanitari com REMARE, Associació Espanyola contra el càncer, Associació de malalts amb dolor crònic; de caire esportiu com el CE Molins de Rei, El Club Gimnàs Molins de Rei, Club de Futbol Sala, L’AEM, el Club Natació Molins de Rei, el Club Futbol Molins de Rei; de caire educatiu on estaven representats els dos IES de Molins de rei; de caire cultural, com els nostres gegants i els nostres Matussers o el temut per molts nens Enxuscat, els diferents grups de teatre de Molins de Rei amb imatges de les diferents obres que han dut a terme, la Casa d’Andalucia, l’exposició de segells, la CAL; altres entitats com el Casal de la Dona, que feien una mostra dels treballs que es realitzen al seu local, el Comerç just i altres ONG’s; el BOT-MOL i diferents partits polítics (entre ells el PSC) que van aprofitar per fer les presentacions dels alcadables per les properes eleccions municipals del mes de maig, entre d’altres, és el millor aparador del volum i implicació de molts molinencs i molinenques en aquest projecte comú que és Molins de Rei.

Només, i sense afany de criticar, m’agradaria que un altre any s’intentés modificar l’entrada en aquest espai d’entitats i el tros més proper a l’escenari quedés tancat. Pels que vàrem estar als diferents estands, ens era molt difícil parlar amb la gent i l’espai d’accés en diferents moments quedava bloquejat per la gent que hi havia als concerts. Potser no estaria malament, que donada la importància que per la gent de Molins de Rei representen totes i cadascuna de les entitats, que s’instal•lés l’estand d’entitats on està ubicat la zona de vins i aquesta s’instal•lés a la part on estan les entitats. És una proposta, m’agradaria que com a mínim s’estudiés la possibilitat.