divendres, 20 d’abril del 2007

I DESPRES D'UN MES...

Fa quasi be un mes que no escric res al blog. Direu que soc descuidada, però us ben aseguro que no es descuit. El volum de feina és considerable i el poc temps lliure el dedico a la familia i a intentar estudiar una mica.
Aquest mes ha estat molt intens, per començar he tornat a ser tieta. Un altre nebot, l'Óscar i ja van quatre, tots nens. Es evident en aquesta familia ens costa fer nenes.
A nivell polític, la campanya està anant molt be. La presentació del Xavi, va ser tot un èxit. Molta gent, molta il·lusió, un Xavi proper i ferm en les seves propostes.
Han finalitzat els tres primers "enRAOna amb el Xavi". Del primer no us puc dir res perque una grip no em va permetre anar. Però els altres dos, on s'han tractat temes de serveis socials, salut pública, educació, esports, entre d'altres, han estat molt interessants, moltes propostes per part dels assistents, que van omplir la sala de Ca n'Ametller els 2 dies.

Encara queda molt camí per recorrer, molta gent per veure, però així, d'entrada estic molt satisfeta del treball fet fins ara. Però encara queden molts dies i s'ha de seguir treballant, parlant amb la gent, s'ha de fer arribar el nostre projecte a tothom. Un projecte que vol situar a Molins de Rei i la seva gent al lloc on li correspon. Un projecte que te com a principal objectiu millorar la vida dels vilatants i vilatanes.