divendres, 20 d’abril del 2007

LA CULPA NO ES DELS SOCIALISTES ES DE ST. PERE

El dimecres una dona en va comentar que havia sentit al Victor Puntas comentar per la ràdio que l'obra del Mercat no s'inauguraria perque si no els socialistes ho denunciarien.
Es veu que els socialistes tenim la culpa de tots els mals que pasen al mon. Per no ser menys, els socialistes de Molins de rei també tenen la culpa que les obres que s'estant duent a terme a Molins de rei, no es puguin inaugurar.

L'obra del Mercat s'havia d'inaugurar el dia 23 d'abril, diada de St. Jordi. La majoria de paradistes deien que era impossible inaugurar. Però la data d'inauguració es va mantenir, per part del govern municipal es va dir que no es modificaria. Desprès de les plujes de fa uns dies, han hagut problemes de goteres dintre del mercat, el que ha fet que l'obra s'enredereixi més. Finalment, el govern municipal acepta que l'obra no es pot inaugurar, simplement perque l'obra no està finalitzada. Els hi aseguro que els socialistes no tenim un pacte amb St. Pere per fer que plogui. El govern municipal no ha estat capaç de finalitzar l'obra quan tenien previst i ja està.
Per altre banda, la normativa electoral, estableix que no es poden fer inauguracions de cap instal·lació o servei, un mes abans de les eleccions. Entenem que el govern municipal és el primer que ha de complir la llei vigent. Els socialistes de Molins de Rei no fem les lleis que són d'aplicació a tot el territori espanyol.

Potser estan emprenyants perque de les tres obres que s'estan portant a terme a Molins de rei, les emblemàtiques, com son: l'arranjament del barri del canal, el mercat i el CEIP la Sínia, no podran inaugurar cap.

Al barri del Canal, s'han de tornar a aixecar les places, perque segueixen havent filtracions als parquings (LA PLUJA UN ALTRE COP). Al mercat hi ha hagut goteres (MÉS PLUJA ENCARA) i el terra del CEIP La Sínia s'ha aixecat (MÉS I MÉS AIGUA).

Potser ara diran que la culpa és de Sant Pere, però també dels socialistes.